Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Yowis Ben Lagu Galau
Lagu Yowis Ben Lagu Galau Mp3

Nama:Yowis Ben Lagu Galau
Durasi:3:43
Diupdate:19 February 2019 (7 months ago)
Disukai:210,593 Orang
Dilihat:oleh 11,702,159 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Jare ibuku
Luwih penak loro untu
Loro ati gawe awak iso kuru
Gak iso maju
Mikir terus dalan buntu
Mlongo karo galau
Saben malem minggu
Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani

Aku gak wedi nek misale kowe lali
Karo opo sing wes tak lakoni iki
Dadi saiki sakwise kabeh wis mari
Tak arep kowe iso ilang minggat lungo
Wes rausah bali
Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani
Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu SALEEM - BENCI TAPI RINDU Dilihat 2352985 orang
DownloadLagu Dewi Zega - Antara Benci Dan Rindu Dilihat 6656 orang
DownloadLagu SEBENING EMBUN - Anjar Agustin Dilihat 14718 orang
DownloadLagu NGENTENI RONDONE - Arif Citenx Ft Ben Edan Dilihat 790264 orang
DownloadLagu LOVE SONG - MERAH MENAHAN BENCI BY GRINGO Dilihat 220389 orang
DownloadLagu Umam - Berkata Benar Dilihat 54388 orang
DownloadLagu LESTI D ACADEMY - Benci Ku Sangka Sayang Dilihat 36179 orang
DownloadLagu Bendera - Coklat Band Dilihat 4012131 orang
DownloadLagu Nana Mardiana - Aku Benci Dilihat 12472 orang
DownloadLagu Pembenaran Cinta - Fadil Jaidi Dilihat 107755 orang