Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Yowis Ben Lagu Galau
Lagu Yowis Ben Lagu Galau Mp3

Nama:Yowis Ben Lagu Galau
Durasi:3:43
Diupdate:19 February 2019 (4 months ago)
Disukai:196,420 Orang
Dilihat:oleh 10,235,196 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Jare ibuku
Luwih penak loro untu
Loro ati gawe awak iso kuru
Gak iso maju
Mikir terus dalan buntu
Mlongo karo galau
Saben malem minggu
Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani

Aku gak wedi nek misale kowe lali
Karo opo sing wes tak lakoni iki
Dadi saiki sakwise kabeh wis mari
Tak arep kowe iso ilang minggat lungo
Wes rausah bali
Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani
Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani
Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Raperlu mikir pindo
Awakmu tak tresnani




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Tajul Wany Hasrita - Rindu Dalam Benci Dilihat 5284844 orang
DownloadLagu Lina Geboy Ai Febriyanti - Sebening Embun Dilihat 5947 orang
DownloadLagu Laze - Cerita Benar Ft Ayub Jonn Dilihat 68704 orang
DownloadLagu Bengras Panganten - Fanny Sabila Dilihat 460166 orang
DownloadLagu Benyamin Sueb - Sang Bango Dilihat 331634 orang
DownloadLagu Benyamin S - Abang Pulang Dilihat 54081 orang
DownloadLagu Benyamin S - Nangke Lande Dilihat 1599710 orang
DownloadLagu Benyamin S - Hujan Gerimis Dilihat 7433 orang
DownloadLagu Yowis Ben - Tak Ambung Dilihat 1598291 orang
DownloadLagu Nyalakan - Benzooloo Ft MimiFly Dilihat 1390 orang