Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Yayan Jatnika Ombak Tunggara
Lagu Yayan Jatnika Ombak Tunggara Mp3

Nama:Yayan Jatnika Ombak Tunggara
Durasi:5:31
Diupdate:27 January 2014 (6 years ago)
Disukai:54 Orang
Dilihat:oleh 23,049 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Benang nu peugat
Babari mun di tumbukeun....
Kaen nu soeh
Babari mun di kaputan....
Hate nu raheut
Ieu mah hese ubarna
Beurang peuting hulang huleung
Geuring pikir

Duh ku teu sangka
Anjeun teh geuning ku tega
Meugatkeun cinta
Abong-abong kanu hina
Hanasmah kuring
Mika cinta sageumleungna
Duh kiwari geuningan jadi ka nyeuri
Mun beurang teu ngeunah dahar
Hate raheut nyanyautan
Mun peuting sok gulang – guling
Anjeun ku tega neng teuing
Duh … ngojayan sagara cinta
Kabawa ombak tunggara
Duh … teu daya maksakeun cinta
Rumasa jalma teu boga

Duh ku teu sangka
Anjeun teh geuning ku tega
Meugatkeun cinta
Abong-abong kanu hina
Hanasmah kuring
Mika cinta sageumleungna
Duh kiwari geuningan jadi ka nyeuri

Mun beurang teu ngeunah dahar
Hate raheut nyanyautan
Mun peuting sok gulang – guling
Anjeun ku tega neng teuing
Duh … ngojayan sagara cinta
Kabawa ombak tunggara
Duh … teu daya maksakeun cinta
Rumasa jalma teu boga




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - Midua Rasa Dilihat 80451 orang
DownloadLagu KUNAON - YAYAN JATNIKA Dilihat 9476 orang
DownloadLagu Abiel Jatnika - Jumerit Ati Dilihat 124082 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Anggur Hideung Dilihat 217613 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - PUKAH Dilihat 230431 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Noong Ka Kolong Dilihat 2619 orang
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - SOK INGGIS Dilihat 35635 orang
DownloadLagu Talaga Bodas - Yayan Jatnika Dilihat 30768 orang
DownloadLagu Cisewu - Yayan Jatnika Dilihat 27432 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Rumasa Dilihat 12493 orang