Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Yayan Jatnika Lamunan
Lagu Yayan Jatnika Lamunan Mp3

Nama:Yayan Jatnika Lamunan
Durasi:6:14
Diupdate:11 September 2011 (8 years ago)
Disukai:8,428 Orang
Dilihat:oleh 6,589,127 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Daun kalapa nu oyag katebak angin
Siga gupayna kawas gupayna nu lawas ilang
Kasawang deui nembongan deui
Asih munggaran heunteu kahontal dina lamunan

Mun seg manehna kiwari aya gigireun
Meurenan hate moal tagiwur dirungrung gandrung
Atuh kamana naha dimana
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan

Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya raratan
Unggal beja nu katampa dijugjug waleh teuaya
Kembang kembang katresna nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna nyeungitan lamunan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Yayan Jatnika - Anggur Hideung Dilihat 217613 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - PUKAH Dilihat 230431 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Noong Ka Kolong Dilihat 2619 orang
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - SOK INGGIS Dilihat 35635 orang
DownloadLagu Talaga Bodas - Yayan Jatnika Dilihat 30768 orang
DownloadLagu Cisewu - Yayan Jatnika Dilihat 27432 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Rumasa Dilihat 12493 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Bentang Manglayang Dilihat 266331 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Nasib Dilihat 12576 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Jomblo Dilihat 204232 orang