Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Yayan Jatnika Lamunan
Lagu Yayan Jatnika Lamunan Mp3

Nama:Yayan Jatnika Lamunan
Durasi:6:14
Diupdate:11 September 2011 (8 years ago)
Disukai:7,032 Orang
Dilihat:oleh 5,590,836 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Daun kalapa nu oyag katebak angin
Siga gupayna kawas gupayna nu lawas ilang
Kasawang deui nembongan deui
Asih munggaran heunteu kahontal dina lamunan

Mun seg manehna kiwari aya gigireun
Meurenan hate moal tagiwur dirungrung gandrung
Atuh kamana naha dimana
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan

Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya raratan
Unggal beja nu katampa dijugjug waleh teuaya
Kembang kembang katresna nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna nyeungitan lamunan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Yayan Jatnika - Mega Hideung Dilihat 233871 orang
DownloadLagu Teteh - Yayan Jatnika Dilihat 6962 orang
DownloadLagu HAMPURA - YAYAN JATNIKA Dilihat 2155227 orang
DownloadLagu YAYAN JANTIKA - DEMI KABOGOH Dilihat 53367 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Balitungan Dilihat 25750 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Titip Ka Angin Dilihat 99043 orang
DownloadLagu IDOLA NYENTRIK - YAYAN JATNIKA Dilihat 1381 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - NING NONG Dilihat 9581 orang
DownloadLagu Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Dilihat 418616 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika Jungjunan Dilihat 175001 orang