Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Xaluna Aku Mundur
Lagu Xaluna Aku Mundur Mp3

Nama:Xaluna Aku Mundur
Durasi:4:13
Diupdate:19 August 2018 (11 months ago)
Disukai:1,570 Orang
Dilihat:oleh 266,134 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koe mbiyen tau janji,
Tetep bareng2 ora ngapusi
Saiki ku mbok larani,
Kabeh sumpahmu wes ora kebukti

Tinggalno aku yen
Saiki koe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono mimpi
Saben wengimu

Lintang seng nyeritani
Neng atimu ono sing liyo
Sayang aku pamit lungo lilakno aku

Nibo tangi nresnani
Mergo tresno kadung suci
Kok malah mbok bubrah saiki koe polah
Piye ora posesif aku mikir negatif
Kau membagi hati,sumpah darling ini skit

Mbok yo pangerten kelangan kui ra gmpang
Mesti nganggo kelingan kr kabeh kenangan
Sory aku lungo ku ngroso koe bedo
Wes dilalekke wae kabeh wes raono guno

Tulus suci tresnamu wes ilang ora ono,
Neng aku,aku kudu iso nglalekno awakmu

Tinggalno aku yen
Saiki koe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono mimpi
Saben wengimu

Lintang seng nyeritani
Neng atimu ono sing liyo
Sayang aku pamit lungo lilakno aku

Tulus suci tresnamu wes ilang ora ono
Neng aku,aku kudu iso nglalekke awakmu

Tinggalno aku yen
Saiki koe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono mimpi
Saben wengimu

Lintang seng nyeritani
Neng atimu ono sing liyo
Sayang aku pamit lungo lilakno aku

Terlalu jeru loro
Seng wes mbok wenehke neng aku
Tekan atimu mblenjani,
Janji sing uwes ketali

Aku mundur gowo perih
Seng nyoto ngiris bathinku
Sayang aku pamit lungo
Lilakno aku,,,




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Sandy Canester - Telephon Aku Dilihat 488414 orang
DownloadLagu BRAVES BOY - AKU HARUS JAHAT Dilihat 281653 orang
DownloadLagu Liza Hanim - Biarkan Aku Merinduimu Dilihat 201642 orang
DownloadLagu Sammy Simorangkir - Aku Kembali Dilihat 228069 orang
DownloadLagu Bukan Aku Tak Cinta Reggae Version Dilihat 1515101 orang
DownloadLagu HILANG PERMATAKU - THE CRABS Dilihat 187383 orang
DownloadLagu Petra Sihombing - Pilih Saja Aku Chintya Gabriella Dilihat 102699 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Dilihat 9516 orang
DownloadLagu Indra Lesmana - Jangan Duakan Cintaku Dilihat 22746 orang
DownloadLagu Chelsea Freecoustic - Aku Pasti Dihatimu Dilihat 5040 orang