Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Xaluna Aku Mundur
Lagu Xaluna Aku Mundur Mp3

Nama:Xaluna Aku Mundur
Durasi:4:13
Diupdate:19 August 2018 (9 months ago)
Disukai:1,216 Orang
Dilihat:oleh 180,415 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koe mbiyen tau janji,
Tetep bareng2 ora ngapusi
Saiki ku mbok larani,
Kabeh sumpahmu wes ora kebukti

Tinggalno aku yen
Saiki koe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono mimpi
Saben wengimu

Lintang seng nyeritani
Neng atimu ono sing liyo
Sayang aku pamit lungo lilakno aku

Nibo tangi nresnani
Mergo tresno kadung suci
Kok malah mbok bubrah saiki koe polah
Piye ora posesif aku mikir negatif
Kau membagi hati,sumpah darling ini skit

Mbok yo pangerten kelangan kui ra gmpang
Mesti nganggo kelingan kr kabeh kenangan
Sory aku lungo ku ngroso koe bedo
Wes dilalekke wae kabeh wes raono guno

Tulus suci tresnamu wes ilang ora ono,
Neng aku,aku kudu iso nglalekno awakmu

Tinggalno aku yen
Saiki koe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono mimpi
Saben wengimu

Lintang seng nyeritani
Neng atimu ono sing liyo
Sayang aku pamit lungo lilakno aku

Tulus suci tresnamu wes ilang ora ono
Neng aku,aku kudu iso nglalekke awakmu

Tinggalno aku yen
Saiki koe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono mimpi
Saben wengimu

Lintang seng nyeritani
Neng atimu ono sing liyo
Sayang aku pamit lungo lilakno aku

Terlalu jeru loro
Seng wes mbok wenehke neng aku
Tekan atimu mblenjani,
Janji sing uwes ketali

Aku mundur gowo perih
Seng nyoto ngiris bathinku
Sayang aku pamit lungo
Lilakno aku,,,




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Hati Band - Jadikan Aku Pacarmu Dilihat 122944 orang
DownloadLagu TRIAD - Aku Milikmu II Dilihat 231901 orang
DownloadLagu POTENZA BAND - Rasa Dan Jiwaku Dilihat 362 orang
DownloadLagu POTENZA BAND - AURORAKU Dilihat 768 orang
DownloadLagu Kenapa Bukan Aku - Andra Respati Dilihat 8390 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Bukan Aku Tak Cinta Dilihat 153980 orang
DownloadLagu Chevra Ft Dyrga Jovan - Membuatmu Cinta Padaku Dilihat 78558 orang
DownloadLagu Amer Haziq - Aku Merindui Mu Aku Rindu Padamu Nabi Dilihat 1904 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Sheedow - Takut Tatuh Cinta Dilihat 1667 orang