Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wong Edan Kuwi Bebas Syahibah Saufa
Lagu Wong Edan Kuwi Bebas Syahibah Saufa Mp3

Nama:Wong Edan Kuwi Bebas Syahibah Saufa
Durasi:4:47
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,198,359 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh manungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo yo nggawe gelo
Mergo urip yo butuh konco

Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas

Iling iling omonge wong tuwo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dingge mapan turu

Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh manungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo yo nggawe gelo
Mergo urip yo butuh konco

Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas
Wong edan kuwi bebas




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu EDANE - Kau Ku Genggam Dilihat 432268 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - WONG EDAN KUI BEBAS Dilihat 72184 orang
DownloadLagu Wong Lanang Sunate Larang - Susy Arzetty Dilihat 347933 orang
DownloadLagu Edane - Kilat Dilihat 139148 orang
DownloadLagu SINJO - S S K Sedang Sekangen - Kangennya Dilihat 23376 orang
DownloadLagu Kau Hadir - Edan Kesmaran Dilihat 5679 orang
DownloadLagu NGENTENI RONDONE - Arif Citenx Ft Ben Edan Dilihat 790264 orang
DownloadLagu Vetty Vera - Sedang Sedang Saja Dilihat 1729079 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu EDANE - Rock In 82 Dilihat 1130610 orang