Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wiwied S Parman Rukun Agawe Santoso
Lagu Wiwied S Parman Rukun Agawe Santoso Mp3

Nama:Wiwied S Parman Rukun Agawe Santoso
Durasi:6:36
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 37,060 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ajining diri pribadi
Mung gumantung
Ing kedaling lathi
Ojo di anggep sepele
Nyatane gede pigunane
Sesagemaning bebrayan
Ora cukup pangkat sarto bondo
Pinongko jangkeping sesrawungan
Kudu sing waspodo
Ojo nganti
Gawe cuwo mring sapodo podo
Becik ngalah sawetoro pamrihe
Murih tentrem sakabehe

Kang pantes sinudarsono
Atut runtut tentrem lan raharjo
Rukun biso agawe santoso
Yekti kang jinongko

Ajining diri pribadi
Mung gumantung
Ing kedaling lathi
Ojo di anggep sepele
Nyatane gede pigunane
Sesagemaning bebrayan
Ora cukup pangkat sarto bondo
Pinongko jangkeping sesrawungan
Kudu sing waspodo
Ojo nganti
Gawe cuwo mring sapodo podo
Becik ngalah sawetoro pamrihe
Murih tentrem sakabehe
Yo mas....yo masss,,,,,,

Kang pantes sinudarsono
Atut runtut tentrem lan raharjo
Rukun biso agawe santoso
Yekti kang jinongko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ella - Kabus Dan Sirna Dilihat 205217 orang
DownloadLagu D Paspor - Wahai Sahabatku Dilihat 2771831 orang
DownloadLagu Adistya Mayasari - Uluk Salam Dilihat 190711 orang
DownloadLagu Dupa - Bidadari Tak Bersayap Dilihat 168576 orang
DownloadLagu Anroys - Cinto Putiah Babungo Ungu Dilihat 552874 orang
DownloadLagu MIRA PUTRI - BIAR KU SIMPAN Dilihat 132142 orang
DownloadLagu VILLA - HATI YANG TERSAKITI Dilihat 46116 orang
DownloadLagu Kristal - Aku Semut Merah Dilihat 126516 orang
DownloadLagu TASYA ROSMALA - AKU RINDU PADAMU OM ADELLA Dilihat 117053 orang
DownloadLagu HANIN DHIYA - HARUSNYA AKU ARMADA Dilihat 7384 orang