Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wina D Hebring Cinta Ibarat Kalangkang
Lagu Wina D Hebring Cinta Ibarat Kalangkang Mp3

Nama:Wina D Hebring Cinta Ibarat Kalangkang
Durasi:5:20
Diupdate:26 January 2012 (8 years ago)
Disukai:123 Orang
Dilihat:oleh 48,411 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Rumasa hate abdi ngges ka cancang
Tali cinta anu meni pageuh pisan
Cinta ibarat kalangkang teu leupas tina emutan
Kunaon nembe ayena urang tepang kunaon atuh anjen ngges duaan hate kadung ka bandangteu daya ngalih ka nu lian
Kahayang urang ngapung awang-awang nembang bentang di bulan sasarengan
Hayang ngajajarkeun bentang-bentang pager ayu keur urang duaan
Kahayang hate nu matak hariwang kembang cinta anu ngarias impenan cinta suci anu teu kasorangan sakur dilamunan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nasida Ria - Penganten Baru Dilihat 179799 orang
DownloadLagu Dhia - Cinta Tak Wajar Dilihat 34643 orang
DownloadLagu Ada Dia - Silvia Syfana Dilihat 82149 orang
DownloadLagu Disconnected - Ego Dilihat 135191 orang
DownloadLagu Nova Riyanty - Kemana Saja Dirimu Dilihat 335612 orang
DownloadLagu Putri Siagian - TIOP MA HATA PODA I Dilihat 235575 orang
DownloadLagu Ade Putra - Pria Yang Jujur Dilihat 254400 orang
DownloadLagu Kartoyono Medot Janji - Jihan Audy Dilihat 99698 orang
DownloadLagu Demi Kowe - Elsa Safira Dilihat 1132729 orang
DownloadLagu Killing Me Inside Feat AIU - Biarlah Jangan Pergi Dilihat 5575004 orang