Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wina D Hebring Cinta Ibarat Kalangkang
Lagu Wina D Hebring Cinta Ibarat Kalangkang Mp3

Nama:Wina D Hebring Cinta Ibarat Kalangkang
Durasi:5:20
Diupdate:26 January 2012 (7 years ago)
Disukai:116 Orang
Dilihat:oleh 45,626 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Rumasa hate abdi ngges ka cancang
Tali cinta anu meni pageuh pisan
Cinta ibarat kalangkang teu leupas tina emutan
Kunaon nembe ayena urang tepang kunaon atuh anjen ngges duaan hate kadung ka bandangteu daya ngalih ka nu lian
Kahayang urang ngapung awang-awang nembang bentang di bulan sasarengan
Hayang ngajajarkeun bentang-bentang pager ayu keur urang duaan
Kahayang hate nu matak hariwang kembang cinta anu ngarias impenan cinta suci anu teu kasorangan sakur dilamunan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nora - Dipersimpangan Dilema Dilihat 864357 orang
DownloadLagu Panbers - Hidup Terkekang Dilihat 423192 orang
DownloadLagu Hati Band - Jadikan Aku Pacarmu Dilihat 122944 orang
DownloadLagu D Paspor - Demi Sahabat Dilihat 6547 orang
DownloadLagu DAMAI PANCASILA - GERANIUM Dilihat 8315 orang
DownloadLagu TRIAD - Aku Milikmu II Dilihat 231901 orang
DownloadLagu Sa Rindu Bertemu - Mnukwar Dilihat 68664 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nadia Zerlinda - Goyang Bersama Dilihat 15303 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Panandang Dilihat 22712 orang