Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wandra Sun Gawe Mesem
Lagu Wandra Sun Gawe Mesem Mp3

Nama:Wandra Sun Gawe Mesem
Durasi:6:44
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 306,749 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing usah ditangisi
Nasibe welas iki
Kisahe sun lan riko
Mulo wes di karepno
Sing usah ditangisi
Nasibe welas iki
Kisahe sun lan riko
Mulo wes di karepno
Sakat bengen, wong tuek riko
Sing gelem restuui
Sakat bengen, wong tuek riko
Serune ngaalangi
Mulo loro, mesti looro
Kadong welas dipisahno
Mulo gelo, mesti geelo
Kadong demen diadohno
Masio loro tetep sun sidem
Masio gelo sun gawe mesem
Hoo huuo uo
Haa ha haaa
Sing usah ditangisi
Nasibe welas iki
Kisahe sun lan riko
Mulo wes di karepno
Sakat bengen, wong tuek riko
Sing gelem restuui
Sakat bengen, wong tuek riko
Serune ngaalangi
Hoho huo
Hahahahahaaaa
Hoooo
Mulo loro (loro) mesti, mesti loro (loro)
Kadong welas dipisahno
Mulo gelo, mesti gelo
Kadong demen diadohno
Masio loro tetep sun sidem
Masio gelo sun gawe mesem
Masio loro tetep sun sidem
Masio gelo sun gawe mesem
Hohuohoho