Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wandra Suliana Ojo Salah Tompo
Lagu Wandra Suliana Ojo Salah Tompo Mp3

Nama:Wandra Suliana Ojo Salah Tompo
Durasi:5:27
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,555 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semendal rasane ati....
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah bengen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne....

Kurang paran isun iki....
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti....

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo...
Sing ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi....

Semendal rasane ati....
Krungu kabar riko wes duwe ganti

Seng eleng tah bengen ambi janjine
Masio paran sing arep ningal ne....

Kurang paran isun iki....
Kabeh penjaluke wes sun turuti

Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh seng ngerti....

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo....

Sing ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi....

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo....

Sing ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Mergo mung riko hang isun welasi...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Wandra - Kelangan 2 Dilihat 1200928 orang
DownloadLagu Suliana - Wedi Karo Bojomu Dilihat 150559 orang
DownloadLagu Suliana - Yo Mung Riko Hang Iso Welasi Dilihat 176313 orang
DownloadLagu Wandra - Koco Bureng Dilihat 99918 orang
DownloadLagu Wandra - Disana Menanti Disini Menunggu Dilihat 594 orang
DownloadLagu Wandra - Ngomong Apik Apik Dilihat 2358 orang
DownloadLagu Wandra - Sun Gawe Mesem Dilihat 285813 orang
DownloadLagu Suliana - Hanya Untukmu Dilihat 14400 orang
DownloadLagu Derita - Suliana Dilihat 51079 orang
DownloadLagu Suliana - Sebuah Nama Dilihat 119602 orang