Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Wandra Kelangan 2
Lagu Wandra Kelangan 2 Mp3

Nama:Wandra Kelangan 2
Durasi:5:54
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,217,872 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing ono maning hang isun welasi...
Sing ono maning hang isun sayangi...
Kembang hang ono ring tangan...
Ilang kepetik wong liyan...
Tego tegane ninggal sun kelaran...

Kalingono riko tipis atine...
Ninggal isun mung ngaboti liyane...
Padahal nong njero ati...
Riko sing biso keganti...
Tapi malah gawe ati sun perih...

Saiki sun dewekan...
Nyawang teko kadohan...
Riko tentrem ati nisun wes seneng...

Riko sing usah ngerti...
Kelendi sun saiki...
Pokok riko seneng isun yo seneng...

Masio tah..,gerimis ring ati....
Tapi isun..,nguwatno ati...

Kalingono riko tipis atine...
Ninggal isun mung ngaboti liyane...
Padahal nong njero ati...
Riko sing biso keganti...
Tapi malah gawe ati sun perih...

Saiki sun dewekan...
Nyawang teko kadohan...
Riko tentrem ati nisun wes seneng...

Riko sing usah ngerti...
Kelendi sun saiki...
Pokok riko seneng isun yo seneng...

Saiki sun dewekan...
Nyawang teko kadohan...
Riko tentrem ati nisun wes seneng...

Riko sing usah ngerti...
Kelendi sun saiki...
Pokok riko seneng isun yo seneng...

Masio tah..,gerimis ring ati....
Tapi isun..,nguwatno ati..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Wandra - Koco Bureng Dilihat 99918 orang
DownloadLagu James AP - Kelangan Terakhir Dilihat 79118 orang
DownloadLagu Wandra - Disana Menanti Disini Menunggu Dilihat 594 orang
DownloadLagu Demy - Kelangan Dilihat 6083209 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu Kelangan - Devi Aldiva Dilihat 18597 orang
DownloadLagu Wandra - Ngomong Apik Apik Dilihat 2358 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2 Dilihat 111875 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kelangan Terakhir Dilihat 22037 orang
DownloadLagu SYAHIBA - KELANGAN 2 Dilihat 9702 orang