Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Kdi Kanggo Kowe
Lagu Vita Kdi Kanggo Kowe Mp3

Nama:Vita Kdi Kanggo Kowe
Durasi:6:27
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 75,416 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo wes sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urep sabendinane
Saben kepetuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo ra ono wong wadon liyo

Aku neng kene kowe seng ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo seng njalari

Kowe lan aku wes sumpah ing janji
O....ra bakal nggudo ati
Yo mung sawiji seng neng jero ati
Tresno iki yo mung kowe
Seng tak tresnani

Opo wes sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urep sabendinane
Saben kepetuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo ra ono wong wadon liyo

Aku neng kene kowe seng ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo seng njalari

Kowe lan aku wes sumpah ing janji
O....ra bakal nggudo ati
Yo mung sawiji seng neng jero ati
Tresno iki yo mung kowe
Seng tak tresnani
Kowe lan aku wes sumpah ing janji
O....ra bakal nggudo ati
Yo mung sawiji seng neng jero ati
Tresno iki yo mung kowe
Seng tak tresnani....




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ANJAR OX S - Ini Takdir Tuhan Dilihat 1056191 orang
DownloadLagu MONATA - RENA KDI - RAMBUT Dilihat 129317 orang
DownloadLagu Nurma Kdi - Liwung Dilihat 20539 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu OM ADELLA - BENCI - NURMA KDI Dilihat 12849 orang
DownloadLagu Wanita Idaman Lain - Rena KDI Dilihat 151168 orang
DownloadLagu Pantun Cinta - Sodiq Feat Rena KDI Dilihat 392727 orang
DownloadLagu Rena KDI Feat Sodiq - Maafkan Dilihat 628849 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang