Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Kdi Kahanan
Lagu Vita Kdi Kahanan Mp3

Nama:Vita Kdi Kahanan
Durasi:6:54
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 245,799 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kahanan ku iki,
Yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan
Kang kalingan mego

Peteng koyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari
Panandang ing ati

Jerit tangis atiku
Netes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno

Ibarat kembang kang layu
Tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut
Tresno kok tinggal lungo

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal aku lungo

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane…
Kowe bali…
Nambani laraning
Ati dhek semono
Tak enteni…
Kowe bali…
Bebarenagan nyambung
Tresno dhek semono
Haaa....

Jerit tangis atiku
Netes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno

Ibarat kembang kang layu
Tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut
Tresno kok tinggal lungo

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal aku lungo

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane…
Kowe bali…
Nambani laraning
Ati dhek semono
Tak enteni…
Kowe bali…
Bebarenagan nyambung
Tresno dhek semono




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ANJAR OX S - Ini Takdir Tuhan Dilihat 1056191 orang
DownloadLagu MONATA - RENA KDI - RAMBUT Dilihat 129317 orang
DownloadLagu Nurma Kdi - Liwung Dilihat 20539 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu OM ADELLA - BENCI - NURMA KDI Dilihat 12849 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Wanita Idaman Lain - Rena KDI Dilihat 151168 orang
DownloadLagu Pantun Cinta - Sodiq Feat Rena KDI Dilihat 392727 orang
DownloadLagu Rena KDI Feat Sodiq - Maafkan Dilihat 628849 orang