Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Kdi Feat Afandi Nagih Janji 2
Lagu Vita Kdi Feat Afandi Nagih Janji 2 Mp3

Nama:Vita Kdi Feat Afandi Nagih Janji 2
Durasi:5:04
Diupdate:30 November 2016 (3 years ago)
Disukai:68 Orang
Dilihat:oleh 23,396 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pr:
Rasane, koyo wis ora kuat
Kowe aku anggone urip bebrayan..
Sak bendino, ra ono ketentreman
Rino wengi mung uring uringan..

Ati loro, ra tau tak roso
Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo..
Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
Janjimu dhisik wis kok lalekno..

Becike njur kepiye,
Diteruske opo yo mung cukup semene wae..
Ati loro koyo ngene,
Nanging kowe sethitik
Ora duwe roso ngesakke..

Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..
Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..

Lk:
Mikir opo, talak nganti kok ucapno
Nganti kapan ra bakal aku kabulno..
Aku isih sayang, kowe
Sing paling tak tresno
Mulo jo gampang ngumbar suoro..

Yen salah, aku njaluk ngapuro
Aku ra pingin nggawe atimu loro..
Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
Nanging kabeh jo marakke bubrah..

Aku sih koyo ngene,
Tetep wae tur ugo ora ono perubahane..
Yen amung tembung jare,
Jo percoyo yen kabeh mau
Durung ono buktine..

Sing sabar ojo nesu,
Yen nesu ilang ayumu..
Sing jembar pikir lan atimu,
Ojo gampang panas mergo cemburu..
Ojo gampang panas mergo cemburu..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - SAJOJO Dilihat 34248 orang
DownloadLagu Thomas Dj Ft Givri KDI - JATUH CINTA Dilihat 2750 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Tiada Guna DJ Remix Version Dilihat 1169104 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Dilihat 9516 orang
DownloadLagu Jason Ranti - Takdir Memanggil Dilihat 115234 orang
DownloadLagu Cintaku Satu - Jihan Audy Ft Andi KDI Dilihat 425941 orang
DownloadLagu Rena KDI - Rindu Berat Dilihat 3220 orang
DownloadLagu Vita Alvia - AKU TRESNO KOWE Dilihat 26989 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sun Anti Anti Dilihat 162067 orang
DownloadLagu Vita - Gending Ngilangi Kangen Dilihat 145934 orang