Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Kdi Feat Afandi Nagih Janji 2
Lagu Vita Kdi Feat Afandi Nagih Janji 2 Mp3

Nama:Vita Kdi Feat Afandi Nagih Janji 2
Durasi:5:04
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 27,780 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pr:
Rasane, koyo wis ora kuat
Kowe aku anggone urip bebrayan..
Sak bendino, ra ono ketentreman
Rino wengi mung uring uringan..

Ati loro, ra tau tak roso
Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo..
Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
Janjimu dhisik wis kok lalekno..

Becike njur kepiye,
Diteruske opo yo mung cukup semene wae..
Ati loro koyo ngene,
Nanging kowe sethitik
Ora duwe roso ngesakke..

Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..
Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..

Lk:
Mikir opo, talak nganti kok ucapno
Nganti kapan ra bakal aku kabulno..
Aku isih sayang, kowe
Sing paling tak tresno
Mulo jo gampang ngumbar suoro..

Yen salah, aku njaluk ngapuro
Aku ra pingin nggawe atimu loro..
Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
Nanging kabeh jo marakke bubrah..

Aku sih koyo ngene,
Tetep wae tur ugo ora ono perubahane..
Yen amung tembung jare,
Jo percoyo yen kabeh mau
Durung ono buktine..

Sing sabar ojo nesu,
Yen nesu ilang ayumu..
Sing jembar pikir lan atimu,
Ojo gampang panas mergo cemburu..
Ojo gampang panas mergo cemburu..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ANJAR OX S - Ini Takdir Tuhan Dilihat 1056191 orang
DownloadLagu MONATA - RENA KDI - RAMBUT Dilihat 129317 orang
DownloadLagu Nurma Kdi - Liwung Dilihat 20539 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu OM ADELLA - BENCI - NURMA KDI Dilihat 12849 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Wanita Idaman Lain - Rena KDI Dilihat 151168 orang
DownloadLagu Pantun Cinta - Sodiq Feat Rena KDI Dilihat 392727 orang
DownloadLagu Rena KDI Feat Sodiq - Maafkan Dilihat 628849 orang