Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Cukup Rogo Isun
Lagu Vita Cukup Rogo Isun Mp3

Nama:Vita Cukup Rogo Isun
Durasi:6:15
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 833,703 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi welas
Katone sempurno tibane mung sandiworo
Atin riko loro larane loro mrekes batin

Kari kebangeten riko ngelarani atinisun
Wes sing katik golet sewu alasan ambi omongan riko
Nyata-nyatane saiki konco sun dewek hang riko demeni

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno

Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni
Wes cukup rogo isun baen
Hang nanggung dolanane atin riko

Lilo isun lilo nerimo roso loro, sun tompo
Myakne riko lego maruh atinisun

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni hooo
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi welas
Katone sempurno tibane mung sandiworo
Atin riko loro larane loro mrekes batin

Kari kebangeten riko ngelarani atinisun
Wes sing katik golet sewu alasan ambi omongan riko
Nyata-nyatane saiki konco sun dewek hang riko demeni

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni hooo
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Lilo isun lilo nerimo roso loro, sun tompo
Myakne riko lego maruh atinisun

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni hooo
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Cut Zuhra - Cukuplah Sudah Dilihat 34735 orang
DownloadLagu ILUX - CUKUP Dilihat 179940 orang
DownloadLagu Alif Satar - Cukup Indah Dilihat 3161453 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Hindia - Secukupnya Dilihat 670487 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu D O P E - WIS CUKUP SEMENE Dilihat 6064 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang