Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Sukete Tonggo
Lagu Vita Alvia Sukete Tonggo Mp3

Nama:Vita Alvia Sukete Tonggo
Durasi:4:29
Diupdate:11 April 2019 (2 months ago)
Disukai:1,903 Orang
Dilihat:oleh 213,505 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Apuwo riko tego
Mungkir ring indah janji janji
Jare isun hang riko dhemen
Tapi wong liyo hang diangen

Loro rasane ati
Isun sing tau diregani
Sembarange wis sun elungno
Mageh nglirik sukete tonggo

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun jeburi

Piring beling ojo dibanting
Kurepno nong duwur pelonco
Hang disanding sing welas maning
Sabendhino keronto ronto

Apuwo riko tego
Mungkir ring janji janji
Jare isun hang riko dhemen
Tapi wong liyo hang diangen

Loro rasane ati
Isun sing tau diregani
Sembarange wis sun elungno
Mageh nglirik sukete tonggo

Sego wis kadung dadhi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun jeburi

Piring beling ojo dibanting
Kurepno nong nduwur pelonco
Hang disanding sing welas maning
Sabendhino keronto ronto

Sego wis kadung dadhi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun jeburi

Piring beling ojo dibanting
Kurepno nong duwur pelonco
Hang disanding sing welas maning
Sabendhino keronto ronto




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu VITA ALVIA FT MAHESA - MANIS TEBU Dilihat 136585 orang
DownloadLagu Vita Alvia - ASYIKIN AJA Dilihat 22924 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sawangen Dilihat 1021105 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Dudu Roso Welas Dilihat 1505869 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Cintaku Hilang Dilihat 57990 orang
DownloadLagu Vita Fatimah - Hitam Manis Dilihat 58373 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JANGAN NGET - NGETAN Dilihat 155096 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Mahesa - Salah Tompo Dilihat 849100 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Mahesa - Kandas Dilihat 3082607 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Rembulan Malam Dilihat 3586710 orang