Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Sing Biso
Lagu Vita Alvia Sing Biso Mp3

Nama:Vita Alvia Sing Biso
Durasi:5:14
Diupdate:04 April 2017 (2 years ago)
Disukai:29,775 Orang
Dilihat:oleh 8,568,698 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan riko isun tinggal

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan riko isun tinggal

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia Feat RapX - Goyang Dayung Dilihat 11333088 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Korban Janji Dilihat 165190 orang
DownloadLagu Vita Alvia - MANTUL Mantap Betul Dilihat 26039 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Wik Wik Wik Dilihat 1844942 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Dadi Mantan Dilihat 115873 orang
DownloadLagu Vita Alvia - HEY TAYO Dilihat 286265 orang
DownloadLagu ECKO SHOW Ft VITA ALVIA - AISYAH CINTA JAMILAH Dilihat 1499239 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Cupar Dilihat 1640693 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Koyo Langit Ambi Bumi Dilihat 218490 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Mahesa - Salah Langkah Dilihat 1965373 orang