Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Selendang Angenan
Lagu Vita Alvia Selendang Angenan Mp3

Nama:Vita Alvia Selendang Angenan
Durasi:4:41
Diupdate:06 May 2017 (2 years ago)
Disukai:1,820 Orang
Dilihat:oleh 891,206 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun nong riko
Kari keseron nyikso...
Bukti sujud sumpah kanggo riko
Kangen... nong gati niro
Nawi ono sempate teko'o liwat ngimpi
Masiyo sedelo, sambangen sun teko suworo
Masiyo wujud ayang ayang eseme mego
He... ya...
Masiyo wujud selendang angenan beloko
Welas asihe riko sing ono tunggale
Riko sing ono wong liyo...
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi...
Ikhlas sun riko tinggalno...

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun
Nong riko...

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun nong riko
Kari keseron nyikso...
Bukti sujud sumpah kanggo riko
Kangen... nong gati niro
Nawi ono sempate teko'o liwat ngimpi
Masiyo sedelo, sambangen sun teko suworo
Masiyo wujud ayang ayang eseme mego
He... ya...
Masiyo wujud selendang angenan beloko
Welas asihe riko sing ono tunggale
Riko sing ono wong liyo...
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi...
Ikhlas sun riko tinggalno...
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi...
Ikhlas sun riko tinggalno




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - SAJOJO Dilihat 34248 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Tiada Guna DJ Remix Version Dilihat 1169104 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Dilihat 9516 orang
DownloadLagu Vita Alvia - AKU TRESNO KOWE Dilihat 26989 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sun Anti Anti Dilihat 162067 orang
DownloadLagu Vita - Gending Ngilangi Kangen Dilihat 145934 orang
DownloadLagu Vita KDI - Pacobaning Urip Dilihat 288245 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Wes Ilang Dilihat 305770 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sirno Dilihat 254569 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Kanggo Riko Dilihat 593108 orang