Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Selendang Angenan
Lagu Vita Alvia Selendang Angenan Mp3

Nama:Vita Alvia Selendang Angenan
Durasi:4:41
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 4,011 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun nong riko
Kari keseron nyikso...
Bukti sujud sumpah kanggo riko
Kangen... nong gati niro
Nawi ono sempate teko'o liwat ngimpi
Masiyo sedelo, sambangen sun teko suworo
Masiyo wujud ayang ayang eseme mego
He... ya...
Masiyo wujud selendang angenan beloko
Welas asihe riko sing ono tunggale
Riko sing ono wong liyo...
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi...
Ikhlas sun riko tinggalno...

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun
Nong riko...

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun nong riko
Kari keseron nyikso...
Bukti sujud sumpah kanggo riko
Kangen... nong gati niro
Nawi ono sempate teko'o liwat ngimpi
Masiyo sedelo, sambangen sun teko suworo
Masiyo wujud ayang ayang eseme mego
He... ya...
Masiyo wujud selendang angenan beloko
Welas asihe riko sing ono tunggale
Riko sing ono wong liyo...
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi...
Ikhlas sun riko tinggalno...
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi...
Ikhlas sun riko tinggalno




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Haning - Vita Alvia Dilihat 2469347 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Konco Turu Dilihat 868745 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Vita Alvia - Egois Dilihat 1274349 orang
DownloadLagu Vita Kdi Feat Afandi - Nagih Janji 2 Dilihat 23635 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - ENGET RIKO Dilihat 558386 orang