Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Sayang 4
Lagu Vita Alvia Sayang 4 Mp3

Nama:Vita Alvia Sayang 4
Durasi:5:06
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 275,898 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Haning - Vita Alvia Dilihat 2469347 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Konco Turu Dilihat 868745 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Vita Alvia - Egois Dilihat 1274349 orang
DownloadLagu Vita Kdi Feat Afandi - Nagih Janji 2 Dilihat 23635 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - ENGET RIKO Dilihat 558386 orang