Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Sawangen
Lagu Vita Alvia Sawangen Mp3

Nama:Vita Alvia Sawangen
Durasi:6:07
Diupdate:18 July 2017 (2 years ago)
Disukai:3,162 Orang
Dilihat:oleh 1,084,232 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe
Haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
Sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - SAJOJO Dilihat 34248 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Tiada Guna DJ Remix Version Dilihat 1169104 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Dilihat 9516 orang
DownloadLagu Vita Alvia - AKU TRESNO KOWE Dilihat 26989 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sun Anti Anti Dilihat 162067 orang
DownloadLagu Vita - Gending Ngilangi Kangen Dilihat 145934 orang
DownloadLagu Vita KDI - Pacobaning Urip Dilihat 288245 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Wes Ilang Dilihat 305770 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sirno Dilihat 254569 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Kanggo Riko Dilihat 593108 orang