Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Sawangen
Lagu Vita Alvia Sawangen Mp3

Nama:Vita Alvia Sawangen
Durasi:6:07
Diupdate:18 July 2017 (2 years ago)
Disukai:3,082 Orang
Dilihat:oleh 1,042,727 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe
Haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
Sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - ASYIKIN AJA Dilihat 22924 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Dudu Roso Welas Dilihat 1505869 orang
DownloadLagu Vita Alvia - SUKETE TONGGO Dilihat 13904 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Cintaku Hilang Dilihat 57990 orang
DownloadLagu Vita Fatimah - Hitam Manis Dilihat 58373 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JANGAN NGET - NGETAN Dilihat 155096 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Mahesa - Salah Tompo Dilihat 849100 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Mahesa - Kandas Dilihat 3082607 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Rembulan Malam Dilihat 3586710 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Nono Artine Dilihat 173994 orang