Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Kesucian Ati
Lagu Vita Alvia Kesucian Ati Mp3

Nama:Vita Alvia Kesucian Ati
Durasi:5:49
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,356,516 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Isun welas nyang riko
Tulus teko atinisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko

Opo kudu sun sujud lan
Nangisi...welas asih iki...
Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih
Isun ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati...

Isun welas nyang riko
Tulus teko atinisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko...

Opo kudu sun sujud lan
Nangisi...welas asih iki..
Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyooooo...
Kesucian ati...

Ojo dipadakno isun ambi wong
Liyo mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih
Isun ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati...
Kesucian ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Haning - Vita Alvia Dilihat 2469347 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Konco Turu Dilihat 868745 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Vita Alvia - Egois Dilihat 1274349 orang
DownloadLagu Vita Kdi Feat Afandi - Nagih Janji 2 Dilihat 23635 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - ENGET RIKO Dilihat 558386 orang