Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Kesucian Ati
Lagu Vita Alvia Kesucian Ati Mp3

Nama:Vita Alvia Kesucian Ati
Durasi:5:49
Diupdate:16 March 2017 (2 years ago)
Disukai:2,256 Orang
Dilihat:oleh 1,096,758 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Isun welas nyang riko
Tulus teko atinisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko

Opo kudu sun sujud lan
Nangisi...welas asih iki...
Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih
Isun ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati...

Isun welas nyang riko
Tulus teko atinisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko...

Opo kudu sun sujud lan
Nangisi...welas asih iki..
Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyooooo...
Kesucian ati...

Ojo dipadakno isun ambi wong
Liyo mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih
Isun ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati...
Kesucian ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Mahaswari - Tertipu Dilihat 87 orang
DownloadLagu Vita Mahaswari - Tak Jujur Dilihat 105 orang
DownloadLagu Vita Mahaswari - Pacar Kranjingan Dilihat 69 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Ngomong Apik Apik Dilihat 765271 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Kuwa Kuwi Cinta Dilihat 25749 orang
DownloadLagu VITA ALVIA Feat ILUX - LANGIT BUMI SAKSINE Dilihat 1574505 orang
DownloadLagu Vita Alvia Feat Mahesa - Tansah Kelingan Dilihat 9978 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sing Mungkin Dilihat 68563 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Ngelabur Langit Dilihat 12101249 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Stel Kendo Dilihat 1003140 orang