Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Jagad Tresno
Lagu Vita Alvia Jagad Tresno Mp3

Nama:Vita Alvia Jagad Tresno
Durasi:4:23
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 177,187 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Binarung sworo angin
Lan jemlegur ombak segoro
Ngelingake...
Sliramu kang tansah tak tresno

Lintang semburat ing tawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani...
Sepiku kumlayang ngamboro..

Ning angin tak titipne
Gedhene roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godhong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagat tresno

Binarung sworo angin
Lan jemlegur ombak segoro
Ngelingake...
Sliramu kang tansah tak tresno

Lintang semburat ing tawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani...
Sepiku kumlayang ngamboro..

Ning angin tak titipne
Gedhene roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godhong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagat tresno




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Haning - Vita Alvia Dilihat 2469347 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Konco Turu Dilihat 868745 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Vita Alvia - Egois Dilihat 1274349 orang
DownloadLagu Vita Kdi Feat Afandi - Nagih Janji 2 Dilihat 23635 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - ENGET RIKO Dilihat 558386 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - SELENDANG ANGENAN Dilihat 3803 orang