Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Ft Wandra Tibo Mburi
Lagu Vita Alvia Ft Wandra Tibo Mburi Mp3

Nama:Vita Alvia Ft Wandra Tibo Mburi
Durasi:5:05
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 26,956 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku dewekan,ning dalan prapatan
Sakwise, kowe ngajak bubaran
Senajan loro, nanging kudu tak terimo
Mugo wae, sing apik nggo dewe

Saktenane atiku, durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke, sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo... mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo,tibone ning mburi

Mlaku nem wulan, aku iseh dewekan
Krungu kabar, kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku, durung biso nerimo
Kowe, gandeng karo uwong liyo~
Kowe ora ngerasakke,sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti, sing luwih gemati
Elingo.., mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo, tibone ning mburi

Kowe ngerti aku, ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan...aaann
Nanging gusti duwe, dalan liyo
Aku kudu lilo...
Aku kudu nerimo lan legowo

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo, tibone ning mburi

Duh gusti...paringono aku kuat ati~
Mugo mugo oleh ganti, sing luwih gemati
Elingo... mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo,tibone ning mburi~
Huuu haaa...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Haning - Vita Alvia Dilihat 2469347 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Konco Turu Dilihat 868745 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Vita Alvia - Egois Dilihat 1274349 orang
DownloadLagu Vita Kdi Feat Afandi - Nagih Janji 2 Dilihat 23635 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - ENGET RIKO Dilihat 558386 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - SELENDANG ANGENAN Dilihat 3803 orang