Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Enget Riko
Lagu Vita Alvia Enget Riko Mp3

Nama:Vita Alvia Enget Riko
Durasi:5:02
Diupdate:09 May 2018 (1 year ago)
Disukai:1,585 Orang
Dilihat:oleh 564,623 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sun pingin riko welasi
Sun pingin riko angeni
Sun pingin riko sayangi

Myakne roso noring ati
Kegowo ring njero ngimpi
Myakne osing bakal lali..kasih

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati..kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko....

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo....ooo....hooo
Hoo....ooo....hooo

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati...kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo...ooo...hooo

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - SAJOJO Dilihat 34248 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Tiada Guna DJ Remix Version Dilihat 1169104 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Dilihat 9516 orang
DownloadLagu Vita Alvia - AKU TRESNO KOWE Dilihat 26989 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sun Anti Anti Dilihat 162067 orang
DownloadLagu Vita - Gending Ngilangi Kangen Dilihat 145934 orang
DownloadLagu Vita KDI - Pacobaning Urip Dilihat 288245 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Wes Ilang Dilihat 305770 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Sirno Dilihat 254569 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Kanggo Riko Dilihat 593108 orang