Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Vita Alvia Enget Riko
Lagu Vita Alvia Enget Riko Mp3

Nama:Vita Alvia Enget Riko
Durasi:5:02
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 636,202 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sun pingin riko welasi
Sun pingin riko angeni
Sun pingin riko sayangi

Myakne roso noring ati
Kegowo ring njero ngimpi
Myakne osing bakal lali..kasih

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati..kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko....

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo....ooo....hooo
Hoo....ooo....hooo

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati...kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo...ooo...hooo

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Haning - Vita Alvia Dilihat 2469347 orang
DownloadLagu Vita Alvia - JAGAD TRESNO Dilihat 116068 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Teraniaya Dilihat 8462 orang
DownloadLagu Vita Nanda - Separuh Ati Dilihat 78753 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Konco Turu Dilihat 868745 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Vita Alvia - Egois Dilihat 1274349 orang
DownloadLagu Vita Kdi Feat Afandi - Nagih Janji 2 Dilihat 23635 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - SELENDANG ANGENAN Dilihat 3803 orang