Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Wong Edan Kui Bebas
Lagu Via Vallen Wong Edan Kui Bebas Mp3

Nama:Via Vallen Wong Edan Kui Bebas
Durasi:4:53
Diupdate:07 May 2018 (9 months ago)
Disukai:13,774 Orang
Dilihat:oleh 2,019,203 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu

Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kabut Putih Dilihat 492478 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Dilihat 1000336 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dilihat 789451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Loro Ning Ati Dilihat 23451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Andai Aku Gayus Tambunan Dilihat 63508 orang