Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Wong Edan Kui Bebas
Lagu Via Vallen Wong Edan Kui Bebas Mp3

Nama:Via Vallen Wong Edan Kui Bebas
Durasi:4:53
Diupdate:07 May 2018 (12 months ago)
Disukai:13,907 Orang
Dilihat:oleh 2,060,129 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu

Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pak Polisi Dilihat 3015156 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Sworo Dilihat 21445 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sepuro Dilihat 633827 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kanggo Kowe Dilihat 461552 orang
DownloadLagu Via Vallen - Oleh Oleh Dilihat 557393 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - BOHOSO MOTO Dilihat 648058 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang