Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Wong Edan Kui Bebas
Lagu Via Vallen Wong Edan Kui Bebas Mp3

Nama:Via Vallen Wong Edan Kui Bebas
Durasi:4:53
Diupdate:07 May 2018 (1 year ago)
Disukai:14,051 Orang
Dilihat:oleh 2,101,923 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu

Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas…
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bro Dilihat 128201 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bukalah Kacamatamu Dilihat 19236 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pujaan Hati OM Sera Dilihat 460231 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - Mulut Sales Dilihat 106356 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Dipantai Bali Dilihat 7768 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kowe Tresnaku Dilihat 694025 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati Dilihat 1257639 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jangan Ngetngeran Dilihat 162 orang
DownloadLagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora Dilihat 41175 orang
DownloadLagu Via Vallen - Satu Cinta Dilihat 112186 orang