Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Tresnane Wong Kere Om Sera
Lagu Via Vallen Tresnane Wong Kere Om Sera Mp3

Nama:Via Vallen Tresnane Wong Kere Om Sera
Durasi:4:49
Diupdate:07 March 2018 (1 year ago)
Disukai:7,583 Orang
Dilihat:oleh 1,463,508 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kowe sing ono kadohan, kangenku ora karuan
Saben dino tansah kelingan, sliramu ngebaki pikiran
Kelingan jaman semono mlaku bergandengan tangan
Mugo wae kowe isih setyo senajan aku wong dalan

Jare uripku ora karuan
Golek panganku turut dalan
Nanging ku ora pernah gawe loro
Opo maneh nyusahke wong liyo

Sing tak jaluk kowe tetep setyo, mas
Ojo ngasi pindah ati liyo
Aku ning kene tresna karo kowe
Senadyan aku iki isih kere

Ora mungkin aku medot tresno, mas
Ati iki tulus kanggo kowe
Ora bakal aku mindah ati liyo
Nadyan kowe saiki isih kere

Kowe ning kono ojo pindah ati liyo
Sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
Kowe telpon aku jare kowe rindu aku
Tunggu tunggu aku ku kan temui dirimu dirimu

Kowe sing tenang, ojo digawe meriang
Di sini ku berjuang demi kebahagiaan
Walau kata orang aku yo gur uwong dalan
Tapi aku mampu bertahan dan berjuang

Jare uripku ora karuan
Golek panganku turut dalan
Nanging ku ora pernah gawe loro
Opo maneh nyusahke wong liyo

Sing tak jaluk kowe tetep setia, mas
Ojo ngasi pindah ati liyo
Aku ning kene setyo karo kowe
Senajan aku iki isih kere

Ora mungkin aku medot tresno, mas
Ati iki tulus kanggo kowe
Ora bakal aku mindah ati liyo
Nadyan kowe saiki isih kere

Sing tak jaluk kowe tetep setia, mas
Ojo ngasi pindah ati liyo
Aku ning kene tresna karo kowe
Senajan aku iki isih kere

Ora mungkin aku medot tresno, mas
Ati iki tulus kanggo kowe
Ora bakal aku mindah ati liyo
Nadyan kowe saiki isih kere

Kowe ning kono ojo digawe meriang
Di sini ku berjuang demi kebahagiaan
Walau kata orang aku yo gur uwong dalan
Tapi aku mampu bertahan dan berjuang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Kangen Dilihat 517786 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sayangen Aku Dilihat 319875 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pergilah Kasih Dilihat 142465 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sewu Kutho Dilihat 127975 orang
DownloadLagu Via Vallen KETAPANG GILIMANUK Dilihat 1357 orang
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang