Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Rasan Rasan Tonggo
Lagu Via Vallen Rasan Rasan Tonggo Mp3

Nama:Via Vallen Rasan Rasan Tonggo
Durasi:3:21
Diupdate:02 December 2017 (2 years ago)
Disukai:6,869 Orang
Dilihat:oleh 996,939 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


jamane semakin maju
tapi ra ono bedane
ora awan ora sore
mesti ra ono enteke

wes ono kursi ombo
mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane
mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe

jamane semakin maju tapi ra ono bedane
ora awan ora sore mesti ra ono enteke
wes ono kursi ombo mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bro Dilihat 128201 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bukalah Kacamatamu Dilihat 19236 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pujaan Hati OM Sera Dilihat 460231 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - Mulut Sales Dilihat 106356 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Dipantai Bali Dilihat 7768 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kowe Tresnaku Dilihat 694025 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati Dilihat 1257639 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jangan Ngetngeran Dilihat 162 orang
DownloadLagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora Dilihat 41175 orang
DownloadLagu Via Vallen - Satu Cinta Dilihat 112186 orang