Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Rasan Rasan Tonggo
Lagu Via Vallen Rasan Rasan Tonggo Mp3

Nama:Via Vallen Rasan Rasan Tonggo
Durasi:3:21
Diupdate:02 December 2017 (1 year ago)
Disukai:6,308 Orang
Dilihat:oleh 874,255 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


jamane semakin maju
tapi ra ono bedane
ora awan ora sore
mesti ra ono enteke

wes ono kursi ombo
mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane
mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe

jamane semakin maju tapi ra ono bedane
ora awan ora sore mesti ra ono enteke
wes ono kursi ombo mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kabut Putih Dilihat 492478 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Dilihat 1000336 orang
DownloadLagu Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas Dilihat 2012082 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dilihat 789451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Loro Ning Ati Dilihat 23451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Andai Aku Gayus Tambunan Dilihat 63508 orang