Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Rasan Rasan Tonggo
Lagu Via Vallen Rasan Rasan Tonggo Mp3

Nama:Via Vallen Rasan Rasan Tonggo
Durasi:3:21
Diupdate:02 December 2017 (1 year ago)
Disukai:6,565 Orang
Dilihat:oleh 932,658 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


jamane semakin maju
tapi ra ono bedane
ora awan ora sore
mesti ra ono enteke

wes ono kursi ombo
mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane
mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe

jamane semakin maju tapi ra ono bedane
ora awan ora sore mesti ra ono enteke
wes ono kursi ombo mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pak Polisi Dilihat 3015156 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Sworo Dilihat 21445 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sepuro Dilihat 633827 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kanggo Kowe Dilihat 461552 orang
DownloadLagu Via Vallen - Oleh Oleh Dilihat 557393 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - BOHOSO MOTO Dilihat 648058 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang