Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Ra Jodo Om Sera
Lagu Via Vallen Ra Jodo Om Sera Mp3

Nama:Via Vallen Ra Jodo Om Sera
Durasi:6:51
Diupdate:07 April 2018 (11 months ago)
Disukai:41,638 Orang
Dilihat:oleh 15,509,896 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko

Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
Maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Pergilah Kasih Dilihat 142465 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sewu Kutho Dilihat 127975 orang
DownloadLagu Via Vallen KETAPANG GILIMANUK Dilihat 1357 orang
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang