Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Pamer Bojo
Lagu Via Vallen Pamer Bojo Mp3

Nama:Via Vallen Pamer Bojo
Durasi:5:06
Diupdate:12 March 2019 (2 months ago)
Disukai:137,835 Orang
Dilihat:oleh 9,382,013 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Maaf Dari Anakmu Dilihat 344987 orang
DownloadLagu VIA VALLEN Feat WANDRA - BEDO AGOMO Dilihat 60472 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bila Cinta Didusta Dilihat 2897690 orang
DownloadLagu Via Vallen - On My Way Alan Walker Koplo Version Dilihat 2159343 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bangku Tua Jadi Saksi Dilihat 292825 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kucari Jalan Terbaik Dilihat 80157 orang
DownloadLagu Via Vallen - Mimpi Dilihat 110397 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kasmaran Dilihat 324385 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngeliyo Dilihat 18986 orang
DownloadLagu Via Vallen - CLBK Cinta Lama Bersemi Kembali Dilihat 24280 orang