Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Ngenteni Ati
Lagu Via Vallen Ngenteni Ati Mp3

Nama:Via Vallen Ngenteni Ati
Durasi:3:52
Diupdate:30 October 2017 (1 year ago)
Disukai:4,901 Orang
Dilihat:oleh 791,893 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semilire Angin...
Sing Dadi Saksi...
Anggonku Ngenteni...
Ati sing Tak Kangeni...

Rendeng Nganti Ketigo
Suwe Sing Tak Rasakno
Opo..Ora Rumongso
Sliramu Sing Ning Kono....

Batin Perih Sing Tak Roso
Soyo Nambahi Nyikso
Nangung Suwene Kangen
Suwe Olehku Mendhem...

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih..Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo...ooo..

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih..Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe..,Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo...ooo..

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe..,Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo...ooo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kabut Putih Dilihat 492478 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Dilihat 1000336 orang
DownloadLagu Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas Dilihat 2012082 orang