Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Ngenteni Ati
Lagu Via Vallen Ngenteni Ati Mp3

Nama:Via Vallen Ngenteni Ati
Durasi:3:52
Diupdate:30 October 2017 (2 years ago)
Disukai:4,923 Orang
Dilihat:oleh 798,760 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semilire Angin...
Sing Dadi Saksi...
Anggonku Ngenteni...
Ati sing Tak Kangeni...

Rendeng Nganti Ketigo
Suwe Sing Tak Rasakno
Opo..Ora Rumongso
Sliramu Sing Ning Kono....

Batin Perih Sing Tak Roso
Soyo Nambahi Nyikso
Nangung Suwene Kangen
Suwe Olehku Mendhem...

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih..Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo...ooo..

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih..Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe..,Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo...ooo..

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe..,Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo...ooo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pak Polisi Dilihat 3015156 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Sworo Dilihat 21445 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sepuro Dilihat 633827 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kanggo Kowe Dilihat 461552 orang
DownloadLagu Via Vallen - Oleh Oleh Dilihat 557393 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - BOHOSO MOTO Dilihat 648058 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang