Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Ngelabur Langit Om Sera
Lagu Via Vallen Ngelabur Langit Om Sera Mp3

Nama:Via Vallen Ngelabur Langit Om Sera
Durasi:5:14
Diupdate:13 March 2018 (12 months ago)
Disukai:10,674 Orang
Dilihat:oleh 1,824,330 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Kangen Dilihat 517786 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sayangen Aku Dilihat 319875 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pergilah Kasih Dilihat 142465 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sewu Kutho Dilihat 127975 orang
DownloadLagu Via Vallen KETAPANG GILIMANUK Dilihat 1357 orang
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang