Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Layang Kangen
Lagu Via Vallen Layang Kangen Mp3

Nama:Via Vallen Layang Kangen
Durasi:5:10
Diupdate:09 June 2017 (2 years ago)
Disukai:2,427 Orang
Dilihat:oleh 584,188 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Percoyo aku kuatno atimu
Wong ayu entenono tekaku
Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku
Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku
Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku
Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bila Cinta Didusta Dilihat 2897690 orang
DownloadLagu Via Vallen - On My Way Alan Walker Koplo Version Dilihat 2159343 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bangku Tua Jadi Saksi Dilihat 292825 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kucari Jalan Terbaik Dilihat 80157 orang
DownloadLagu Via Vallen - Mimpi Dilihat 110397 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kasmaran Dilihat 324385 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngeliyo Dilihat 18986 orang
DownloadLagu Via Vallen - CLBK Cinta Lama Bersemi Kembali Dilihat 24280 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang