Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Lali Rasane Tresno
Lagu Via Vallen Lali Rasane Tresno Mp3

Nama:Via Vallen Lali Rasane Tresno
Durasi:5:36
Diupdate:13 July 2017 (2 years ago)
Disukai:95,642 Orang
Dilihat:oleh 37,032,618 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Biyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senadyan aku iki loro aku rapopo
Wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
Kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo
Mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne tresnoku pamujaning ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes terus ning pipi
Sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo
Mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Pergilah Kasih Dilihat 142465 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sewu Kutho Dilihat 127975 orang
DownloadLagu Via Vallen KETAPANG GILIMANUK Dilihat 1357 orang
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang