Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kepelet Sayang Om Sera
Lagu Via Vallen Kepelet Sayang Om Sera Mp3

Nama:Via Vallen Kepelet Sayang Om Sera
Durasi:4:54
Diupdate:06 April 2018 (12 months ago)
Disukai:7,706 Orang
Dilihat:oleh 1,019,228 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sayang tidak bisakah
Engkau seperti yang aku maui
Mencintaiku setulus hati
Takkan lukai hatiku

Manis pancen omongmu
Nggawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gulo batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo
Ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen disayang
Lagi butuh disentuh
Kok gawe tambal butuh…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…

Manis pancen omongmu
Nggawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gulo batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo
Ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen disayang
Lagi butuh disentuh
Kok gawe tambal butuh…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Kangen Dilihat 517786 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sayangen Aku Dilihat 319875 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pergilah Kasih Dilihat 142465 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sewu Kutho Dilihat 127975 orang
DownloadLagu Via Vallen KETAPANG GILIMANUK Dilihat 1357 orang
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang