Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kepelet Sayang Om Sera
Lagu Via Vallen Kepelet Sayang Om Sera Mp3

Nama:Via Vallen Kepelet Sayang Om Sera
Durasi:4:54
Diupdate:06 April 2018 (1 year ago)
Disukai:7,842 Orang
Dilihat:oleh 1,044,783 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sayang tidak bisakah
Engkau seperti yang aku maui
Mencintaiku setulus hati
Takkan lukai hatiku

Manis pancen omongmu
Nggawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gulo batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo
Ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen disayang
Lagi butuh disentuh
Kok gawe tambal butuh…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…

Manis pancen omongmu
Nggawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gulo batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo
Ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen disayang
Lagi butuh disentuh
Kok gawe tambal butuh…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…

Aku iki menungso, ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok njero lemari
Aku pengen disayang, aku pengen dicinta
Aku menungso sing nduweni roso…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Maaf Dari Anakmu Dilihat 344987 orang
DownloadLagu VIA VALLEN Feat WANDRA - BEDO AGOMO Dilihat 60472 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bila Cinta Didusta Dilihat 2897690 orang
DownloadLagu Via Vallen - On My Way Alan Walker Koplo Version Dilihat 2159343 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bangku Tua Jadi Saksi Dilihat 292825 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kucari Jalan Terbaik Dilihat 80157 orang
DownloadLagu Via Vallen - Mimpi Dilihat 110397 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kasmaran Dilihat 324385 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngeliyo Dilihat 18986 orang
DownloadLagu Via Vallen - CLBK Cinta Lama Bersemi Kembali Dilihat 24280 orang