Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kasmaran
Lagu Via Vallen Kasmaran Mp3

Nama:Via Vallen Kasmaran
Durasi:4:08
Diupdate:10 March 2017 (2 years ago)
Disukai:1,103 Orang
Dilihat:oleh 336,158 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
Oh, soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok ngatoni wae

Yen ora sambat uwis ra kuwat
Arep njaluk tulung bingung lehku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati-pati

Tindak tanduke kalem radigawe
Larang eseme nggregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo

Yen ora sambat uwis ra kuwat
Arep njaluk tulung bingung lehku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati-pati

Tindak tanduke kalem radigawe
Larang eseme nggregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Maaf Dari Anakmu Dilihat 344987 orang
DownloadLagu VIA VALLEN Feat WANDRA - BEDO AGOMO Dilihat 60472 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bila Cinta Didusta Dilihat 2897690 orang
DownloadLagu Via Vallen - On My Way Alan Walker Koplo Version Dilihat 2159343 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bangku Tua Jadi Saksi Dilihat 292825 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kucari Jalan Terbaik Dilihat 80157 orang
DownloadLagu Via Vallen - Mimpi Dilihat 110397 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngeliyo Dilihat 18986 orang
DownloadLagu Via Vallen - CLBK Cinta Lama Bersemi Kembali Dilihat 24280 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang