Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kasmaran
Lagu Via Vallen Kasmaran Mp3

Nama:Via Vallen Kasmaran
Durasi:4:08
Diupdate:10 March 2017 (3 years ago)
Disukai:1,184 Orang
Dilihat:oleh 355,848 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
Oh, soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok ngatoni wae

Yen ora sambat uwis ra kuwat
Arep njaluk tulung bingung lehku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati-pati

Tindak tanduke kalem radigawe
Larang eseme nggregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo

Yen ora sambat uwis ra kuwat
Arep njaluk tulung bingung lehku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati-pati

Tindak tanduke kalem radigawe
Larang eseme nggregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bro Dilihat 128201 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bukalah Kacamatamu Dilihat 19236 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pujaan Hati OM Sera Dilihat 460231 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - Mulut Sales Dilihat 106356 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Dipantai Bali Dilihat 7768 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kowe Tresnaku Dilihat 694025 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati Dilihat 1257639 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jangan Ngetngeran Dilihat 162 orang
DownloadLagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora Dilihat 41175 orang
DownloadLagu Via Vallen - Satu Cinta Dilihat 112186 orang