Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Karma
Lagu Via Vallen Karma Mp3

Nama:Via Vallen Karma
Durasi:4:34
Diupdate:02 November 2018 (4 months ago)
Disukai:11,717 Orang
Dilihat:oleh 1,337,448 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis

Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Loroku sing mbiyen saiki balik neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku

Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Wolak walek donya
Kowe keno karmane
Wolak walek donya
Kowe keno azabe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kabut Putih Dilihat 492478 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Dilihat 1000336 orang
DownloadLagu Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas Dilihat 2012082 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dilihat 789451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Loro Ning Ati Dilihat 23451 orang