Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kangen Ati
Lagu Via Vallen Kangen Ati Mp3

Nama:Via Vallen Kangen Ati
Durasi:3:51
Diupdate:21 October 2017 (2 years ago)
Disukai:7,026 Orang
Dilihat:oleh 1,049,946 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pak Polisi Dilihat 3015156 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Sworo Dilihat 21445 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sepuro Dilihat 633827 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kanggo Kowe Dilihat 461552 orang
DownloadLagu Via Vallen - Oleh Oleh Dilihat 557393 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - BOHOSO MOTO Dilihat 648058 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang