Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kangen Ati
Lagu Via Vallen Kangen Ati Mp3

Nama:Via Vallen Kangen Ati
Durasi:3:51
Diupdate:21 October 2017 (2 years ago)
Disukai:7,492 Orang
Dilihat:oleh 1,120,564 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bro Dilihat 128201 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bukalah Kacamatamu Dilihat 19236 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pujaan Hati OM Sera Dilihat 460231 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - Mulut Sales Dilihat 106356 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Dipantai Bali Dilihat 7768 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kowe Tresnaku Dilihat 694025 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati Dilihat 1257639 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jangan Ngetngeran Dilihat 162 orang
DownloadLagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora Dilihat 41175 orang
DownloadLagu Via Vallen - Satu Cinta Dilihat 112186 orang