Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kangen Ati
Lagu Via Vallen Kangen Ati Mp3

Nama:Via Vallen Kangen Ati
Durasi:3:51
Diupdate:21 October 2017 (1 year ago)
Disukai:6,772 Orang
Dilihat:oleh 1,006,527 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kabut Putih Dilihat 492478 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Dilihat 1000336 orang
DownloadLagu Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas Dilihat 2012082 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dilihat 789451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Loro Ning Ati Dilihat 23451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Andai Aku Gayus Tambunan Dilihat 63508 orang