Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kabut Putih
Lagu Via Vallen Kabut Putih Mp3

Nama:Via Vallen Kabut Putih
Durasi:4:24
Diupdate:02 October 2017 (2 years ago)
Disukai:3,203 Orang
Dilihat:oleh 516,885 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saben nyawang kabut teko
Mlaku nutup gunung deso
Nreces adem sing tak roso
Ndadekke tepunge tresno

Roso tresno neng awakmu
Saben nyawang kabut mlaku
Sing nutupi gunung deso
Ndadekne ngenese roso

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani

Ngenes rasane atiku
Saben nyawang kabut mlaku
Opo kowe nompo aku
Ra ngrusak pager ayumu

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak tresnani




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bidadari Kesleo Dilihat 6301515 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pak Polisi Dilihat 3015156 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Sworo Dilihat 21445 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sepuro Dilihat 633827 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kanggo Kowe Dilihat 461552 orang
DownloadLagu Via Vallen - Oleh Oleh Dilihat 557393 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - BOHOSO MOTO Dilihat 648058 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang