Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Kabut Putih
Lagu Via Vallen Kabut Putih Mp3

Nama:Via Vallen Kabut Putih
Durasi:4:24
Diupdate:02 October 2017 (1 year ago)
Disukai:3,117 Orang
Dilihat:oleh 494,519 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saben nyawang kabut teko
Mlaku nutup gunung deso
Nreces adem sing tak roso
Ndadekke tepunge tresno

Roso tresno neng awakmu
Saben nyawang kabut mlaku
Sing nutupi gunung deso
Ndadekne ngenese roso

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani

Ngenes rasane atiku
Saben nyawang kabut mlaku
Opo kowe nompo aku
Ra ngrusak pager ayumu

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak tresnani




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Dilihat 1000336 orang
DownloadLagu Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas Dilihat 2012082 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dilihat 789451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Loro Ning Ati Dilihat 23451 orang
DownloadLagu Via Vallen - Andai Aku Gayus Tambunan Dilihat 63508 orang