Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Emong
Lagu Via Vallen Emong Mp3

Nama:Via Vallen Emong
Durasi:5:55
Diupdate:13 June 2017 (2 years ago)
Disukai:970 Orang
Dilihat:oleh 187,125 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


[cwe]
Apuwo atin riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine, nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

[cwo]
Sun roso welas iki wes
Sing keneng dibendung
Mergo mung tuwek riko
Wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

[cwe]
Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong
Isun emong dung sing urip ambi riko

Apuwo atin riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine, nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

[cwo]
Sun roso welas iki wes
Sing keneng ditolong
Mergo mung tuwek riko
Wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

Cwe & cwo

Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong
Isun emong dung sing urip ambi riko

Cwe & cwo

Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong
Isun emong dung sing urip ambi riko

Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Maaf Dari Anakmu Dilihat 344987 orang
DownloadLagu VIA VALLEN Feat WANDRA - BEDO AGOMO Dilihat 60472 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bila Cinta Didusta Dilihat 2897690 orang
DownloadLagu Via Vallen - On My Way Alan Walker Koplo Version Dilihat 2159343 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bangku Tua Jadi Saksi Dilihat 292825 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kucari Jalan Terbaik Dilihat 80157 orang
DownloadLagu Via Vallen - Mimpi Dilihat 110397 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kasmaran Dilihat 324385 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngeliyo Dilihat 18986 orang
DownloadLagu Via Vallen - CLBK Cinta Lama Bersemi Kembali Dilihat 24280 orang