Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Emong
Lagu Via Vallen Emong Mp3

Nama:Via Vallen Emong
Durasi:5:55
Diupdate:13 June 2017 (2 years ago)
Disukai:1,026 Orang
Dilihat:oleh 197,056 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


[cwe]
Apuwo atin riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine, nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

[cwo]
Sun roso welas iki wes
Sing keneng dibendung
Mergo mung tuwek riko
Wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

[cwe]
Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong
Isun emong dung sing urip ambi riko

Apuwo atin riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine, nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

[cwo]
Sun roso welas iki wes
Sing keneng ditolong
Mergo mung tuwek riko
Wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

Cwe & cwo

Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong
Isun emong dung sing urip ambi riko

Cwe & cwo

Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong
Isun emong dung sing urip ambi riko

Isun emong, isun emong
Isun emong adoh ambi riko
Isun emong, isun emong




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Bro Dilihat 128201 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bukalah Kacamatamu Dilihat 19236 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pujaan Hati OM Sera Dilihat 460231 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - Mulut Sales Dilihat 106356 orang
DownloadLagu Via Vallen - Cinta Dipantai Bali Dilihat 7768 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kowe Tresnaku Dilihat 694025 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati Dilihat 1257639 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jangan Ngetngeran Dilihat 162 orang
DownloadLagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora Dilihat 41175 orang
DownloadLagu Via Vallen - Satu Cinta Dilihat 112186 orang