Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Bisane Mung Nyawang
Lagu Via Vallen Bisane Mung Nyawang Mp3

Nama:Via Vallen Bisane Mung Nyawang
Durasi:6:12
Diupdate:02 June 2018 (9 months ago)
Disukai:21,128 Orang
Dilihat:oleh 8,233,693 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen, sing biso nduweni
Riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

Bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen, sing biso nduweni
Riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
Lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Pergilah Kasih Dilihat 142465 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sewu Kutho Dilihat 127975 orang
DownloadLagu Via Vallen KETAPANG GILIMANUK Dilihat 1357 orang
DownloadLagu Kalah Cepet - Via Vallen Dilihat 2356054 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ojo Nguber Welas Dilihat 2847173 orang
DownloadLagu Vianty Arvy - Kids Jaman Now Dilihat 690229 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kangen Ati Dilihat 1005774 orang
DownloadLagu Via Vallen - Juragan Empang Dilihat 5782470 orang
DownloadLagu Via Vallen - Jera Dilihat 5374 orang
DownloadLagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Dilihat 872514 orang