Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Bidadari Kesleo
Lagu Via Vallen Bidadari Kesleo Mp3

Nama:Via Vallen Bidadari Kesleo
Durasi:5:11
Diupdate:24 September 2017 (2 years ago)
Disukai:19,182 Orang
Dilihat:oleh 6,320,741 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Untumu… ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges… ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Sing tenang… ben iso mikir
Ra usah sumelang… ojo kuwatir
Sing penting… lurus mlakumu
Ganteng atimu… ganteng sifatmu…

Sing tenang, tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luweh apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo
Dipentang pentang pentang
Wong tresno kui
Ora mergo rupo pangkat bondo ndunyo
Kabeh mau mergo ati makluk teko
Wes ra sah kuwatir
Ora perlu kowe sumelang

Untumu… ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges… ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto~

Sing tenang, tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luweh apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo
Dipentang pentang pentang
Wong tresno kui
Ora mergo rupo pangkat bondo ndunyo
Kabeh mau mergo ati makluk teko
Wes ra sah kuwatir
Ora perlu kowe sumelang

Untumu… ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges… ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Ketika Dilihat 1073930 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pak Polisi Dilihat 3015156 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Sworo Dilihat 21445 orang
DownloadLagu Via Vallen - Sepuro Dilihat 633827 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kanggo Kowe Dilihat 461552 orang
DownloadLagu Via Vallen - Oleh Oleh Dilihat 557393 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - BOHOSO MOTO Dilihat 648058 orang
DownloadLagu Via Vallen - Tua Tua Keladi Dilihat 414359 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang
DownloadLagu Via Vallen - Layang Kangen Dilihat 517786 orang