Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Bidadari Kesleo
Lagu Via Vallen Bidadari Kesleo Mp3

Nama:Via Vallen Bidadari Kesleo
Durasi:5:11
Diupdate:24 September 2017 (2 years ago)
Disukai:19,337 Orang
Dilihat:oleh 6,375,342 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Untumu… ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges… ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Sing tenang… ben iso mikir
Ra usah sumelang… ojo kuwatir
Sing penting… lurus mlakumu
Ganteng atimu… ganteng sifatmu…

Sing tenang, tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luweh apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo
Dipentang pentang pentang
Wong tresno kui
Ora mergo rupo pangkat bondo ndunyo
Kabeh mau mergo ati makluk teko
Wes ra sah kuwatir
Ora perlu kowe sumelang

Untumu… ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges… ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto~

Sing tenang, tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luweh apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo
Dipentang pentang pentang
Wong tresno kui
Ora mergo rupo pangkat bondo ndunyo
Kabeh mau mergo ati makluk teko
Wes ra sah kuwatir
Ora perlu kowe sumelang

Untumu… ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges… ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Via Vallen - Maaf Dari Anakmu Dilihat 344987 orang
DownloadLagu VIA VALLEN Feat WANDRA - BEDO AGOMO Dilihat 60472 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bila Cinta Didusta Dilihat 2897690 orang
DownloadLagu Via Vallen - On My Way Alan Walker Koplo Version Dilihat 2159343 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bangku Tua Jadi Saksi Dilihat 292825 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kucari Jalan Terbaik Dilihat 80157 orang
DownloadLagu Via Vallen - Mimpi Dilihat 110397 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kasmaran Dilihat 324385 orang
DownloadLagu Via Vallen - Ngeliyo Dilihat 18986 orang
DownloadLagu Via Vallen - CLBK Cinta Lama Bersemi Kembali Dilihat 24280 orang