Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Via Vallen Alon Alon Wae
Lagu Via Vallen Alon Alon Wae Mp3

Nama:Via Vallen Alon Alon Wae
Durasi:5:06
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,026,371 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
Semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
Ngempet loroku ra ngiro kandas tresnoku
Mending aku sing lungo
Alon alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gede koyo
Ombak sing nabrak karang
Nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

Wes alon alon wae tak
Lalekne kabeh critomu
Wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
Wes alon alon wae tak
Lalekke kabeh critomu
Wes tiwas kejeron kadung
Kependem njero dodoku

Wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
Snadyan abot mergo sing
Tak gadang jebol wes ilang
Tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
Mending tak lilakne
Awakmu sing tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang

Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
Semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
Ngempet loroku, ra ngiro kandas tresnoku
Mending aku sing lungo
Alon alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gede koyo
Ombak sing nabrak karang
Nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

Wes alon alon wae tak
Lalekne kabeh critomu
Wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
Wes alon alon wae tak
Lalekke kabeh critomu
Wes tiwas kejeron, kadung
Kependem njero dodoku

Wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
Senadyan abot mergo sing
Tak gadang jebol wes ilang
Tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
Mending tak lilakne
Awakmu sing tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang