Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tumini Kembang Aren
Lagu Tumini Kembang Aren Mp3

Nama:Tumini Kembang Aren
Durasi:4:43
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 502,870 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kembang aren kembange jati
Sampun dangu nganti jingglang
Nggonku ngenteni
Ngenteni janjimu naliko semono
Ono pinggireng bengawan kutho solo

Gelang alit soko kuningan
Ora lali aku mung tansah kelingan
Nalikane podo lenggah sesandingan
Angrakit asmoro lan andum katresnan

Rino wengi sing tak jaluk yo mung siji
Ojo lali sliramu cidro ing janji
Nadyan suwene nganti tekan sewindu
Tak enteni waton ra ngapusi aku

Kembang cipir kembange turi
Sing tak pikir sliramu gelem ngimbangi
Tresno iki tulus ora mung ing lambe
Nanging soko ati nganti lan bathine

Kembang aren kembange jati
Sampun dangu nganti jingglang
Nggonku ngenteni
Ngenteni janjimu naliko semono
Ono pinggireng bengawan kutho solo

Gelang alit soko kuningan
Ora lali aku mung tansah kelingan
Nalikane podo lenggah sesandingan
Angrakit asmoro lan andum katresnan

Rino wengi sing tak jaluk yo mung siji
Ojo lali sliramu cidro ing janji
Nadyan suwene nganti tekan sewindu
Tak enteni waton rangapusi aku

Kembang cipir kembange turi
Sing tak pikir sliramu gelem ngimbangi
Tresno iki tulus ora mung ing lambe
Nanging soko ati nganti lan bathine




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu MUPPETS - LAYU SEBELUM BERKEMBANG Dilihat 79 orang
DownloadLagu Neneng Fitri - Kembang Bandung Dilihat 7270 orang
DownloadLagu Wina - Cimata Kembang Dilihat 44490 orang
DownloadLagu CACA HANDIKA - MANDI KEMBANG Dilihat 830352 orang
DownloadLagu Skastra - Kembang Gula Dilihat 3053 orang
DownloadLagu Gamma - Kembang Terhalang Dilihat 1481332 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - Kembang Pajangan Dilihat 20544 orang
DownloadLagu Lilis Surjani - Kembang Jatoh Dilihat 9707 orang
DownloadLagu Darso Demi - Kembang Cinta Dilihat 225290 orang
DownloadLagu Sri Asih - Kembang Rawe Dilihat 8742 orang