Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tresno Tekane Mati Ttm By Didik Budi
Lagu Tresno Tekane Mati Ttm By Didik Budi Mp3

Nama:Tresno Tekane Mati Ttm By Didik Budi
Durasi:0:42
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 10,215 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku ra lilo pisah marang sliramu,
Mergo omongan,dadi salah paham..
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki,
Supoyo tansah kelingan sliramu..
Wedok’an liyane ra bakal iso ngganteni,
Jenengmu tak ukir sak jroning ati..

Pengenku siji nyanding
Sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg
Sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo
Tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse
Ono neng njero ati neng atimu..

Reff:
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki,
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali..
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu,
Aku ra pengen ngopo-ngopo
Pengene mung ketemu..
Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu,
Sliramu gegowo njero ipenku..

Pengenku siji nyanding
Sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg
Sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo
Tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak
Teruse ono neng njero ati..

Pengenku siji nyanding
Sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg
Sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo
Tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse
Ono neng njero ati neng atimu..