Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tony Q Rastafara Ngayogjokarto
Lagu Tony Q Rastafara Ngayogjokarto Mp3

Nama:Tony Q Rastafara Ngayogjokarto
Durasi:3:59
Diupdate:24 November 2010 (9 years ago)
Disukai:351 Orang
Dilihat:oleh 127,129 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Mlaku-mlaku neng ngayogjokarto
Lali omah lali wektu mrono konco mrene konco
Rame-rame mampir ngombe umbar ngguyu
Crito ngalor ngidul weteng luweh ora usah bingung
Sego kucing ora popo rego miring monggo kerso
Ngayogyakarto… ngayogyakarto…

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Kuto pelajar sing adem ayem
Tepo sliro tasih wonten
Londo-londo krasan manggon tiang monco moro seneng
Ojo lali lesehanku tek malioboro
Nombohi ati kangen yen suwe ora ketemu
Ngayogyakarto… ngayogyakarto…