Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tieska Saharani Ketaman Asmara
Lagu Tieska Saharani Ketaman Asmara Mp3

Nama:Tieska Saharani Ketaman Asmara
Durasi:5:09
Diupdate:25 February 2016 (3 years ago)
Disukai:188 Orang
Dilihat:oleh 89,660 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakne atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakne atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati