Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tieska Saharani Ketaman Asmara
Lagu Tieska Saharani Ketaman Asmara Mp3

Nama:Tieska Saharani Ketaman Asmara
Durasi:5:09
Diupdate:25 February 2016 (3 years ago)
Disukai:212 Orang
Dilihat:oleh 98,484 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakne atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakne atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Beniqno - Tanjuang Katuang Mp3 Dilihat 148569 orang
Lagu SERINGAI - Selamanya Mp3 Dilihat 550591 orang
Lagu Resty Sayong - Cukup Sudah Mp3 Dilihat 48748 orang
Lagu FDJ Emily Young - Banyu Langit Mp3 Dilihat 4207 orang
Lagu Nella Kharisma - Bujangan Mp3 Dilihat 84880 orang
Lagu Nella Kharisma - Buat Apa Susah Mp3 Dilihat 239456 orang
Lagu Nella Kharisma - Kolam Susu Mp3 Dilihat 11406 orang
Lagu RapX - GalFok Mp3 Dilihat 1219450 orang
Lagu Felicya Angellista - Mulai Mencinta Mp3 Dilihat 3098670 orang
Lagu SCREEN - Orang Yang Ku Sayang-Sayang Mp3 Dilihat 449650 orang