Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tieska Saharani Ketaman Asmara
Lagu Tieska Saharani Ketaman Asmara Mp3

Nama:Tieska Saharani Ketaman Asmara
Durasi:5:09
Diupdate:25 February 2016 (3 years ago)
Disukai:176 Orang
Dilihat:oleh 83,430 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakne atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakne atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Jihan Audy Feat Gerry Mahesa - Jangan Ada Dusta Diantara Kita Mp3 Dilihat 4156 orang
Lagu Inka Christie - Teratai Mp3 Dilihat 2010641 orang
Lagu Randy Pangalila - Sebelum Kau Ada Mp3 Dilihat 200604 orang
Lagu Irma Permatasari - Keranda Cinta - Monata Live Aroabaya Mp3 Dilihat 4163 orang
Lagu Bintang Kehidupan - Nella Kharisma Mp3 Dilihat 2386418 orang
Lagu The Rain - Jabat Erat Mp3 Dilihat 92635 orang
Lagu Ayu Ting Ting - Mikirin Kamu Mp3 Dilihat 3781807 orang
Lagu BRAVES BOY - Terlambat Benci Mp3 Dilihat 467644 orang
Lagu Harga Diri Sodiq Monata Mp3 Dilihat 212092 orang
Lagu Abdul The Coffee Theory - Moving On Mp3 Dilihat 7474 orang