Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tibo Mburi Voc Anisa Salma
Lagu Tibo Mburi Voc Anisa Salma Mp3

Nama:Tibo Mburi Voc Anisa Salma
Durasi:5:24
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,436,938 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku dewekan,ning dalan prapatan
Sakwise, kowe ngajak bubaran
Senajan loro, nanging kudu tak terimo
Mugo wae, sing apik nggo dewe

Saktenane atiku, durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke, sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo... mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo,tibone ning mburi

Mlaku nem wulan, aku iseh dewekan
Krungu kabar, kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku, durung biso nerimo
Kowe, gandeng karo uwong liyo~
Kowe ora ngerasakke,sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti, sing luwih gemati
Elingo.., mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo, tibone ning mburi

Kowe ngerti aku, ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan...aaann
Nanging gusti duwe, dalan liyo
Aku kudu lilo...
Aku kudu nerimo lan legowo

Duh gusti, paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo, tibone ning mburi

Duh gusti...paringono aku kuat ati~
Mugo mugo oleh ganti, sing luwih gemati
Elingo... mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo,tibone ning mburi~
Huuu haaa...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Tibo Mburi - Xena Xenita Dilihat 91828 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Wandra - Tibo Mburi Dilihat 12902 orang
DownloadLagu TIBO MBURI - Ndarboy Genk GuyonWaton Feat Alifianaf Dilihat 41910 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Tibo Mburi Dilihat 242463 orang
DownloadLagu NDARBOY GENK - TIBO MBURI Dilihat 1303090 orang
DownloadLagu Via Vallen - Getun Mburi Dilihat 95494 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Getun Mburi Dilihat 148756 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - TIBO MBURI Dilihat 883302 orang