Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tati Saleh Cikapundung
Lagu Tati Saleh Cikapundung Mp3

Nama:Tati Saleh Cikapundung
Durasi:3:45
Diupdate:24 November 2013 (6 years ago)
Disukai:203 Orang
Dilihat:oleh 62,853 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Cikapundung cikapundug cikapundung
Walungan di kota bandung
Kota kembang kota midang
Kota pangbangbrang ka bingung

Aduh ema aduh ema aduh bapa
Abdi mah alim di candung
Kajeun dahar karo uyah
Abdi suka moal pundung

( kerak lain)
Japati belang jangjang na
( nalak ge lain )
Lamun mindeng dianjangan

Mun akang atos teu suka
Tong nyiksa anak mitoha
Kajeun abdi ngusap birit
Batan daek ngudar gelung

Lamun kakang aya maksad bade nyandung
Abdimah kajeun padungdung
Abdi narah.. abdi narah
Abdi mah alim dicandung

Cikapundung cikapundung cikapundung
Walungan di kota bandung
Kota kembang kota midang
Kota pangbangbrang ka bingung

Aduh ema aduh ema aduh bapa
Abdi mah alim di candung
Kajeun dahar karo uyah
Abdi suka moal pundung

( kerak lain)
Japati belang jangjang na
( nalak ge lain )
Lamun mindeng dianjangan

Mun akang atos teu suka
Tong nyiksa anak mitoha
Kajeun abdi ngusap birit
Batan daek ngudar gelung

Lamun akang aya maksad bade nyandung
Abdimah kajeun padungdung
Abdi narah.. abdi narah
Abdi mah alim dicandung
Abdi mah alim dicandung
Abdi mah alim dicandung




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Arya Satria Feat Fira Saleho - Cintaku Satu Dilihat 758549 orang
DownloadLagu ISTRI SALEHA - Kris CK Ft Fitri Alfiana Dilihat 1179682 orang
DownloadLagu Tati Saleh - Bubuy Bulan Dilihat 6170 orang
DownloadLagu GERRY MAHESA NEW PALLAPA ISTRI SALEHA Dilihat 1249056 orang
DownloadLagu Rhoma Irama - Saleha Dilihat 4252783 orang