Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tasya Rosmala Syi Ir Tanpo Waton
Lagu Tasya Rosmala Syi Ir Tanpo Waton Mp3

Nama:Tasya Rosmala Syi Ir Tanpo Waton
Durasi:11:14
Diupdate:12 April 2019 (3 months ago)
Disukai:8 Orang
Dilihat:oleh 1,013 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Astaghfirulloh robbal baroyaah
Astaghfirulloh minal khothoyah
Robbi zidni ilman nafi'a
Wawaffiqni amalan sholikha

Ya rosulalloh salamun'alaik
Ya rofi'asyaa niwaddarojii
'ath'fatai-yaji rotal'alaami
Ya uuhai lalju diwal karomi
Ya uuhai lalju diwal karomi

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji marang pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco prio wanito
Ojo mung ngaji syare'at bloko
Gur pinter dongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sangsoro
Tembe mburine bakal sangsoro

Akeh kang apal qur'an hadis'e
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gak digatek ke
Yen isih kotor ati akale
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare ndunyo
Iri lan meri sugi'e tonggo
Mulo atine peteng lan nisto
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglale ake
Wajib'e ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhid te
Baguse sangu mulyo matine
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku torekot lan ma'rifate
Ugo hakekot manjing rasane
Ugo hakekot manjing rasane

Alqur'an kodhim wahyu minulyo
Tanpo tinulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancep ake ing njero dodo
Den tancep ake ing njero dodo

Kumantel ati lan fikirane
Mrasuk ing badan kabeh jero'an
Mukjizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan alloh kang moho suci
Kuduh rangkulan rino lan wengi
Di tirakati di riyadho'i
Dzikir lan suluk jo nganti lali
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar nerimo najan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun podo ngasio
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi muhammad panutan kito
Nabi muhammad panutan kito

Ayo nglakoni sekabeane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Den gadang alloh swargo manggone
Utuh mayite ugo ulese
Utuh mayite ugo ulese




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Tasya Rosmala - Mawar Ditangan Melati Dipelukan Dilihat 328942 orang
DownloadLagu Tasya - Pasrah Dilihat 4100 orang
DownloadLagu Tasya Rosmala - DUA PILIHAN Dilihat 191321 orang
DownloadLagu Tasya Rosmala - Harusnya Aku Dilihat 14988 orang
DownloadLagu TASYA ROSMALA - AKU TAKUT KEHILANGANMU Dilihat 48914 orang
DownloadLagu Tasya Rosmala - Benci Dilihat 1652211 orang
DownloadLagu Tasya Rosmala - Akhir Sebuah Derita Dilihat 773943 orang
DownloadLagu TASYA ROSMALA - PRIA IDAMAN Dilihat 5880225 orang
DownloadLagu Tasya Rosmala - Seujung Kuku Dilihat 20946 orang
DownloadLagu Tasya Rosmala - Cemara Biru Dilihat 342174 orang