Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tasya Rosmala Rumangsamu Penak
Lagu Tasya Rosmala Rumangsamu Penak Mp3

Nama:Tasya Rosmala Rumangsamu Penak
Durasi:4:38
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Rumangsamu opo penak mas
Ditinggal bojo dewekan mas
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas
Gesek gesek gesek ndeledek mas
Bayangno leh ku kerjo
Nyanyi neng kene kono
Duwit saweranku ojo mbok entekno

Opo rumangsamu
Aku nang kene mung facebookan
Karo dolanan hp

Dewe i lo
Kudune ndongo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu
Aku nang kene
Mung seneng-seneng ora ngosek wc

Piro-piro
Rejeki seng tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas
Ditinggal bojo dewekan mas
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas
Gesek gesek gesek ndeledek mas
Bayangno leh ku kerjo
Nyanyi neng kene kono
Duwit saweranku ojo mbok entekno

Opo rumangsamu
Aku nang kene mung facebookan
Karo dolanan hp

Dewe i lo
Kudune ndongo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu
Aku nang kene
Mung seneng-seneng ora ngosek wc

Piro-piro
Rejeki seng tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas
Ditinggal bojo dewekan mas
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri

Kanti niat ati nggo golek rejeki