Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tanpa Batas Ra Jodo
Lagu Tanpa Batas Ra Jodo Mp3

Nama:Tanpa Batas Ra Jodo
Durasi:3:36
Diupdate:18 January 2018 (2 years ago)
Disukai:1,097 Orang
Dilihat:oleh 114,575 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pancen wes nasibe
Kudu nantang loro
Wong sing tak tresnani
Saiki malah lungo

Jane ora pengen
Yen kowe milih wong liyo
Nanging piye maneh
Aku ra nduwe opo-opo

Aku ora mekso
Yen kowe pilih wong liyo
Pancen kabeh kuwi
Wes diatur sing kuoso

Arep piye maneh
Yen awak dewe ra jodo
Kudu iso nerimo
Senajan abot ning roso

Pancen wes nasibe kudu nantang loro
Wong sing tak tresnani saiki malah lungo
Jane ora pengen yen kowe milih wong liyo
Nanging piye maneh aku ra nduwe opo-opo

Aku ora mekso yen kowe pilih wong liyo
Pancen kabeh kuwi wes diatur sing kuoso
Arep piye maneh yen awak dewe ra jodo
Kudu iso nerimo senajan abot ning roso

Aku ora mekso yen kowe pilih wong liyo
Pancen kabeh kuwi wes diatur sing kuoso
Arep piye maneh yen awak dewe ra jodo
Kudu iso nerimo senajan abot ning roso




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Hemi Pesulima - Hanya Sebatas Angan Dilihat 61565 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA TAK TERBATAS WAKTU Dilihat 2121128 orang
DownloadLagu SEBATAS TEMAN - DEVIKA MAHARANI Dilihat 30574 orang
DownloadLagu MUPET - Senja Di Batas Kota Dilihat 260408 orang
DownloadLagu Rano Karno Nella Regar - Cintamu Sebatas Rindu Dilihat 9171 orang
DownloadLagu Elisa - Cintaku Tak Sebatas Rindu Dilihat 367775 orang
DownloadLagu Setyo Laras - Ing Tapel Batas Kuto Dilihat 6056 orang
DownloadLagu Batas Senja - Alenia Dilihat 14082 orang
DownloadLagu Ucok Sumbara - Batas Kota Cinto Dilihat 354 orang
DownloadLagu Tanpamu - Tetty Kadi Dilihat 225743 orang